Skip to the content

Succesfuld tur til IWA kongres i Brisbane

Billund BioRefinery fik knyttet nye kontakter og sået nogle lovende frø under World Water Congress & Exhibition 2016 i Australien.

Billund BioRefinery havde æren af at være optaget på International Water Associations internationale konference World Water Congress & Exhibition 2016 i Brisbane, Australien.

Markedschef Theis Gadegaard fra Krüger Veolia gav en god præsentation af mulighederne i Billund BioRefinery og potentialet i at anvende den ny teknologi andre steder på kloden.

Præsentationen trak fulde huse i konferencens mødelokale M1, og der var stor spørgelyst hos de mange deltagere.

Desuden blev Billund BioRefinery inviteret af XYLEM til at holde et indlæg om energibesparelser og adm. direktør Ole P. Johnsen fra Billund Vand deltog i en Boardroom Session, der var arrangeret af DANVA.

På denne session var der også en rigtig god mulighed for at præsentere BBR.

Fredag efter konferencen var Theis Gadegaard og Ole P. Johnsen hos Unity Water på Sunshine Coast, ca. 100 km nord for Brisbane.

Unity Water er et forsyningsselskab som Billund Vand, blot lidt større – med ca. 750 medarbejdere…

Her blev der givet en præsentation af Billund BioRefinery for ca. 25 meget entusiastiske australiere. De var meget begejstrede for vores arbejde og ikke mindst de muligheder, Fremtidens Renseanlæg peger på.

Unity Water er også meget interesseret i at anvende madaffald – ligesom forsyningsselskaberne fra Sydney og Melbourne, som vi også talte med på konferencen.

Alt i alt er der sået nogle store og meget lovende frø, der kan spire og blive til mere kommercielt samarbejde, hvor Billund Vand og Krüger Veolia kan hjælpe de australske forsyningsselskaber til at blive energineutrale efter dansk forbillede.